Tel: + 31 (0) 88 600 4500


Assembly Manager

Functieomschrijving

Ben jij een Assembly – of Productiemanager die op zoek is naar een nieuwe fulltime uitdaging? Dan ben je van harte welkom om te reageren op onze vacature van Assembly manager voor onze relais afdeling!

Bij Wabtec Netherlands zijn ongeveer 200 medewerkers werkzaam, waarvan 60 collega’s op de assembly afdeling. Hier worden diverse soorten relais voor het treinverkeer gemaakt. De medewerkers werken op diverse subafdelingen en iedere subafdeling wordt aangestuurd door een Lineleader. De in totaal 7 Line Leaders rapporteren aan de Assembly manager. Er wordt alleen gewerkt in dagdienst, we kennen geen ploegen.

Het is jouw taak als Assembly manager om de Lineleaders te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden en ze verder te ontwikkelen naar het gewenste niveau. Daarnaast heb je voortdurend oog voor wat er anders of beter kan op de afdeling. Je adviseert en spreekt hierover met de manager Operations aan wie jij rapporteert. Tevens werk je nauw samen met Engineering en Planning en je maakt onderdeel uit van het MT Operations.

Nu kunnen wij natuurlijk gaan opsommen waar je allemaal aan moet voldoen om deze leuke job in te kunnen vullen, maar hier geloven wij niet in. Uiteraard hebben wij wel een paar wensen, zoals een aantoonbaar HBO werk -en denkniveau en een aantal jaren revelante werkervaring (bij voorkeur in de fijne mechanica), maar bij ons draait het uiteindelijk om wie jij bent als persoon! Waar we namelijk wel in geloven zijn medewerkers die zich willen blijven ontwikkelen om zich alle processen eigen te maken, en er voortdurend naar streven om het nog beter te doen. Die ook samenwerking hoog in het vaandel hebben staan, en zich op hun plek voelen binnen een internationale en dynamische organisatie.

En waar kun jij op rekenen als je bij ons gaat starten? Allereerst een prima salaris tussen de € 65.000 en € 75.000 per jaar (all-in) en afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, ook wanneer je dichtbij het werk woont. Daarnaast kennen wij maar liefst 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen, waarvan je er ook een aantal kunt inruilen voor extra salaris per maand. We begrijpen dat je ook nog een privé leven hebt, dus wij bieden je de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen. En tot slot.. ook niet onbelangrijk.. betreft het hier een baan binnen een financieel gezonde organisatie met internationale (ontwikkelings) mogelijkheden binnen Wabtec Corporation.  Dit is onze moederorganisatie met een plaats op de Fortune 500 ranglijst!

Meer informatie en direct solliciteren: WNL_HR@wabtec.com


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy