Draag jij graag bij aan de verbetering van interne procedures en verslaglegging van de financiële administratie en beschik je daarnaast over een sterk analytisch vermogen?
Dan zijn wij opzoek naar jou! Wabtec Netherlands zoekt een:

Assistant Financial Controller

Wat ga je doen?
Als Assistant Financial Controller rapporteer je aan de Manager Finance. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Bedrijfseconomische analyses gericht op resultaat- en rendementsverbetering verzorgen;
  • Financiële gegevens in het geautomatiseerde systeem verwerken;
  • Liquiditeitspositie bewaken en hierover adviseren aan de Manager Finance;
  • Controleren van het grootboek, de project-, debiteuren-, crediteuren- en voorraadadministratie en de onderlinge samenhang daarvan;
  • Opstellen van periodieke interne financiële rapportages, zoals intake, omzet, afsluiting intercompany rekeningen.

Wie ben jij?
Jij bent een financial professional die kwaliteit, resultaat en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heb je goede communicatieve en analytische vaardigheden. Tot slot ben je in het bezit van een relevant HBO diploma en ben je fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?
Wabtec Netherlands is een fusie organisatie en richt zich op meerdere activiteiten, waaronder de productie van relais voor treinen en spoorwegen en paneelmeters voor de scheepvaart. Tevens maken wij stroomrailsystemen voor bijvoorbeeld warehouses en beschikken wij hiervoor over onze eigen service organisatie. Wabtec Netherlands is gevestigd in Ede en maakt onderdeel uit van de internationale organisatie Wabtec Corporation. Scan de QR code onderaan deze vacature voor meer informatie!

Wat bieden wij?
Wij bieden je een functie waarbij ruimte is voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een modern ingerichte kantooromgeving met mooie grote planten en zit/sta bureaus. Lunchen doen wij in het gezellige Wabtec Plaza (met pooltafel), waar we ook iedere maand samen borrelen. En natuurlijk kan je bij ons ook thuiswerken!

Je krijgt een marktconform salaris tussen € 2.500,00 en € 3.500,00 en een reiskosten- èn thuiswerkvergoeding. Daarnaast heb je 40 vrije dagen (bij een fulltime werkweek), waarvan je er een aantal kan inruilen voor extra salaris. Tot slot krijg je € 250,- cadeau bij aankoop van een fiets en kan je fiscaal voordelig sporten. Kortom: redenen genoeg om te willen werken bij Wabtec! 

Meer informatie en solliciteren?
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via WNL_HR@wabtec.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Anne Bos (Interim Manager Finance), telefoonnummer: 088 600 4368 of app Lisa Pater (HR Advisor) via 06 46 55 61 46. 

We are Wabtec.

We believe in people first.

We want revolutionize the way the world moves for future generations.

 

 

 

 


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy