Field Service Engineer

Met wie ga je samenwerken?
Je komt te werken in een team van enthousiaste en behulpzame collega’s die je graag helpen om te groeien in je job en persoonlijke ontwikkeling. Het team bestaat op dit moment uit twee Field Service Engineers en een werkvoorbereider/planner service projecten. Zowel de Field Service engineers als de Werkvoorbereider/planner rapporteren aan de Manager Installation & Maintenance.

Werken bij Wabtec betekent werken voor een internationale Fortune 500 organisatie met oog voor duurzaamheid, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris ontvang je maar liefst 40 vrije dagen en een reiskostenvergoeding.

Hoe ga jij het verschil maken?
Als Field Service Engineer installeer je onze stroomrailsystemen bij klanten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en denk je mee over mogelijke verbeteringen en aanpassingen van onze producten. Dit doe je zelfstandig of in teamverband met directe of ingehuurde collega’s. Kijk op www.akapp.com/inspectie-en-onderhoud voor meer informatie hierover.

Wat willen we van jou weten?
Voor deze rol zoeken wij iemand met een afgeronde technische opleiding op (V)MBO-niveau en iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een “getting-the-job-done” karakter. Daarnaast vind je het geen probleem om geregeld te overnachten in hotels bij meerdaagse klussen in binnen- en buitenland. Omdat er veel in het binnen- en buitenland wordt gewerkt, is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal belangrijk, beheersing van de Duitse taal is een pré.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?
Je stap ’s ochtends in jouw eigen bus en rijdt direct naar de klant toe. De materialen liggen al op locatie, of je hebt ze eerder in de week al opgehaald in het magazijn. Eenmaal op locatie neem je samen met jouw collega contact op met de technische dienst van de klant en vertel je ze wat je allemaal gaat doen vandaag, je hebt jezelf namelijk goed voorbereid op de werkzaamheden van de dag. Naarmate je meer ervaring opdoet, ga je steeds meer verschillende klussen meemaken; de ene keer ga je voor onderhoudswerkzaamheden naar Schiphol, de andere keer is er een installatieklus in Duitsland waar je in een goed hotel kunt genieten van diner en overnachting, of misschien is er een storing bij een belangrijke klant die de planning kan opschudden… Jij kunt goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid van een monteur “op de weg” en wilt altijd samen met de klant tot een goede oplossing komen!

Meer informatie en solliciteren
Bezoek www.wabtecnetherlands.com of www.wabtec.com voor meer informatie over ons moederconcern Wabtec met wereldwijd 27.000 medewerkers. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je CV naar WNL_HR@wabtec.com of app onze HR Advisor via 06 46 55 61 46 mocht je eerst nog wat vragen hebben.

We are Wabtec
We believe in people first

 

 

 

 


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy