Onder de merknaam Mors Smitt biedt Wabtec Netherlands elektrische besturingssystemen aan voor treinen die gemaakt zijn volgens de nieuwste normen en state-of-the art technologieën. Kijk voor meer informatie over onze mooie producten op morssmitt.com.

Hardware Engineer Electrotechniek 

Omdat wij een toename zien in het aantal orders zijn wij op zoek naar een fulltime HARDWARE ENGINEER ELECTROTECHNIEK die het gehele proces van ontwerp tot eindproduct voor deze besturingssystemen kan begeleiden.

  Als Hardware Engineer Electrotechniek:
  • vertaal je nieuwe klantvragen naar jouw ideeën en werk je deze uit naar een volledige bedrading en rangschikking;
  • bereid je de proto types voor en verricht je eventuele technische aanpassingen in lopende projecten;
  • onderhoud je veelvuldig contact met de afdeling productie en treed je op als hun vraagbaak;
  • zie je erop toe dat de gemaakte producten voldoen aan onze kwaliteitseisen.
De besturingssystemen worden in serie gemaakt op onze vestiging in Ede, waar ook nog diverse andere (productie) activiteiten plaatsvinden met in totaal 200 collega’s. Als Hardware Engineer Electrotechniek maak je onderdeel uit van de afdeling Engineering en rapporteer je aan de Manager Engineering.  

Voor deze functie vragen wij een aantoonbaar HBO werk -en denkniveau binnen de elektrotechniek, mechatronica, industriële automatisering of energietechniek. Je kunt elektrische schema’s begrijpen, lezen en tekenen en je bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Kennis van paneelbouw en een aantal jaren relevante werkervaring is een pré. Omdat wij een internationale organisatie zijn spreek en schrijf je ook Engels.  

Wanneer je voor ons komt werken kun je rekenen op een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring, een reiskostenvergoeding en maar liefst 40 vrije dagen! Een aantal van deze dagen kun je verkopen voor meer salaris. Je werkplek bevindt zich in ons moderne kantoorpand in Ede op het groene industrieterrein BTA12, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Ook kun je bij ons voordelig elektrisch laden. Tot slot investeren wij graag in onze medewerkers en ondersteunen wij je dan ook graag bij jouw persoonlijke groeipad binnen onze afdeling Engineering.  

Heb je inhoudelijk nog vragen over deze rol? Neem dan contact op met John Odijk, Manager Engineering, via 06 53750764 of jodijk@wabtec.com.

We are Wabtec

We believe in people first

 


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy