Tel: + 31 (0) 88 600 4500


Operational Buyer

Als Operational Buyer maak je onderdeel uit van de afdeling Supply & Demand Planning die bestaat uit nog 2 Operational Buyers, 2 Plant Buyers en 2 Productieplanners. Je vormt een belangrijke schakel in ons inkoopproces. Het is jouw taak er voor te zorgen dat materialen, goederen en diensten tijdig en in de juiste hoeveelheden worden ingekocht en aan ons worden geleverd.

In overleg met diverse afdelingen stel je de inkoopbehoefte vast en je vertaalt deze naar bestelorders die door jou in het ERP systeem worden geplaatst.  Vervolgens houd je nauw in de gaten of de orders volgens afspraken met de leverancier worden uitgeleverd. Eventuele afwijkingen in aantallen, levertijden of kwaliteit worden vroegtijdig door jou gesignaleerd en je stuurt aan op oplossingen in overleg met je interne klanten en leveranciers.

Verder bestaat jouw rol uit het bewaken van de optimale voorraadhoogtes, het onderhouden van logistieke parameters in het ERP systeem en het verwerken van nieuwe contractafspraken en prijzen.

Tevens draag je actief bij aan het initiëren van proces -en systeemverbeteringen binnen onze diverse inkoopprocessen.

Gevraagd profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren – maar ook –  ambitieuze inkoper op aantoonbaar HBO niveau. We zien namelijk graag dat je jezelf blijft ontwikkelen, zodat je na een paar jaar een volgende stap kunt maken binnen onze Supply Chain organisatie. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan binnen de maakindustrie en gewerkt met een breed scala aan inkoopmaterialen en producten.  Kennis van ERP systemen (bv. Epicor) is een must. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en je beschikt over een ‘customer focus’. Je onderhoudt goede relaties met onze leveranciers maar je verliest onze zakelijke belangen nooit uit het oog.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een passend salaris, ontvang je 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen waarvan je er een aantal jaarlijks kunt inruilen voor extra salaris. Tevens ontvang je een reiskostenvergoeding. Daarnaast kom je te werken voor een financieel gezonde organisatie met diverse doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingskansen binnen onze (internationale) omgeving.

Informatie organisatie

Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op www.wabtec.com en www.wabtecnetherlands.com

Sollicitatie

Je sollicitatie ontvangen wij graag via WNL_HR@wabtec.com. Voor meer informatie kun je bellen met 088 – 600 4371.


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy