Tel: + 31 (0) 88 600 4500


Plant Buyer

Plant Buyer In de functie van Plant Buyer leidt je het inkoopbeleid en geef je doelstellingen en inkoopinput voor de Operational Buyers. Je brengt innovaties en leading practices vanuit de markt naar binnen om de categorie en inkoopfunctie in zijn geheel te verbeteren. Hiertoe leid je leveranciers specifieke verbeterprojecten, maar ook cross-divisionele initiatieven. In nauwe samenwerking met je interne stakeholders en de klant houd je je bezig met (global) leveranciersmanagement en selectie waarbij je al sturend op kwalitatieve, logistieke, technologische en financiële prestaties een verhoging van leverbetrouwbaarheid, marge en omzet realiseert. Je biedt ondersteuning bij de projectmatige ontwikkeling van winstgevende supply chain oplossingen. Daarnaast zorg je voor consistent contract en vendor management en het bewaken van de categorie prestatie. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Gevraagd profiel

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, oplossingsgericht bruggenbouwer die daadkracht en finesse weet te combineren. Je bent in staat om het inkoopbeleid sturen en vorm te geven en je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting Supply Chain, Commerciële Economie, Engineering), gecombineerd met kennis van technische groothandel en commercieel inzicht;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; kennis van Duits is een pré;
  • Bekend met contractbeheer en tenderprocessen;
  • Productkennis van Mechanisch en Elektrisch gerelateerde productgroepen is een pré;
  • Je bent succesvol in het bouwen en onderhouden van contacten met stakeholders en het creëren van draagvlak. Complexe onderhandelingen kennen voor jou geen geheimen en je hebt uitstekende communicatie skills;
  • Bereid om internationaal te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Een prima salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Hier bovenop krijg je nog eens
27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen, waarvan je er een aantal kunt inruilen voor extra salaris.
Een auto van de zaak hoort bij deze functie, en last but not least bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen tussen 7.00 en 17.30 uur.
Informatie organisatie
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op www.wabtec.com en www.wabtecnetherlands.com .
Solliciteren
Heb je interesse? Dan kun je je sollicitatie mailen naar WNL_HR@wabtec.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy