Facilitair medewerker (15 uur/p week )

Met wie ga je samenwerken?
In deze veelzijdige rol maak je onderdeel uit van het team Installation & Maintenance en rapporteer je aan de Manager van deze afdeling. 

Hoe ga jij het verschil maken?
Als facilitair medewerker houd jij je bezig met klein onderhoud -en reparatie aan ons machinepark en bedrijfspand, houd je goed in de gaten wanneer onderhoudscontracten aflopen en besteed je na overleg grote onderhoud – en reparatie klussen uit aan derden. Tevens voer je diverse  huishoudelijke taken uit met als doel onze werkomgeving zo schoon en opgeruimd mogelijk te houden, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van onze kantoorplanten, het bestellen van servieswerk, sanitaire klussen of (groen) onderhoud buiten op ons terrein.

Wat willen we van jou weten?
Voor deze rol zoeken wij iemand met technisch inzicht en organisatorisch vermogen. Ook is het belangrijk dat je flexibel bent en van aanpakken weet. We denken dat deze baan heel geschikt zou kunnen zijn voor iemand die reeds met pensioen is gegaan maar ook nog een aantal uur per week wil blijven werken.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?
Geen enkele dag zal er voor jou hetzelfde uitzien. De ene dag ben je meer bezig met gepland onderhoud en een volgende dag komt er opeens van alles tussen door wat meteen moet worden afgehandeld. Lekker afwisselend dus! Je werkt op maandag tot en met vrijdag drie uur in de ochtend, waarbij de werktijden zullen liggen tussen 8.00 en 12.00u. 

Werken bij Wabtec betekent werken voor een internationale Fortune 500 organisatie met oog voor duurzaamheid, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris ontvang je op fulltime basis maar liefst 40 vrije dagen en een reiskostenvergoeding. Je komt te werken in Ede in ons moderne kantoorpand waar zo’n 215 collega’s zijn gehuisvest.

Meer informatie en solliciteren?
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via WNL_HR@wabtec.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Laat dan je contact gegevens per email bij ons achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op! 

We are Wabtec
We believe in people first

 


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy