Manufacturing Engineer

Met wie ga je samenwerken?
Als je bij Wabtec werkt, werk je met een aantal van de meest getalenteerde en gepassioneerde professionals in de branche. Of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je carrière, bij ons vind je een omgeving die je uitdaagt, inspireert en ondersteunt. Je maakt onderdeel uit van een Engineeringsteam dat bestaat uit 14 personen en n je rapporteert aan de Manager Engineering.   

Hoe ga jij het verschil maken?
Als Manufacturing Engineer speel je een cruciale rol in het optimaliseren van onze (internationale) productieprocessen, met een scherp oog voor kostenbesparing, efficiënte productiviteit en kwaliteit. Je bent de schakel tussen R&D-ontwikkelingen en de productie, waarbij je bijdraagt aan oplossingen voor produceerbaarheid en functionaliteit.

Je zet je klantgerichte expertise in werkt nauw samen met collega’s om technische uitdagingen aan te gaan en de prestaties van onze machines en productie te verbeteren. Bij Wabtec krijg je de kans om zelfstandig projecten te leiden, kostprijsverbeteringen aan te bevelen en innovatieve oplossingen te implementeren die onze concurrentiepositie versterken.

Kortom, je wordt een sleutelfiguur in ons streven naar voortdurende verbetering en innovatie. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een dynamische omgeving waar jouw bijdrage het verschil maakt!

Wat willen we van jou weten?
We zijn op zoek naar een enthousiaste professional met HBO werk- en denkniveau die klaar is voor avontuur! In deze functie reis je 1 tot 2 keer per kwartaal naar bestemmingen China of India.

Het is fijn als je ervaring hebt met het afstellen en onderhouden van gereedschappen, of dat je thuis graag klust aan bijvoorbeeld auto’s waaruit blijkt dat je hier affiniteit mee hebt. Tot slot vind je het leuk om bezig te zijn met automatisering en spreek je vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?
Dagelijks werk je aan productie verbeteringen, optimalisatie van werkstations, ondersteun je internationale collega’s met technische uitdagingen en leg je een operator uit hoe het efficiëntste gewerkt kan worden om een machine optimaal te benutten. Je geeft je feedback op een nieuw gemaakt gereedschap en ondersteunt bij het vervaardigen ervan. Tot slot heb je contact met de afdeling inkoop en een leverancier over bijvoorbeeld een afwijking van nieuw geleverde onderdelen. 

Wat kun je van ons verwachten?
Kies je voor deze functie dan kun je rekenen op:

  • een fulltime salaris tussen de € 4.000,- en € 5.000,- euro bruto;
  • deelname aan de CAO Metalektro met o.a. maar liefst 40 vrije dagen;
  • aantrekkelijke regelingen zoals een fietsplan, reiskostenregeling, werknemerskortingen en verzekeringen;
  • de mogelijkheid om ook gedeeltelijk vanuit huis te werken met een thuiswerkvergoeding;
  • gezellige maandborrels en overige informele activiteiten;
  • een moderne groene werkomgeving;
  • gratis parkeren en voordelig elektrisch laden;
  • een collectieve bedrijfssluiting tussen Kerst & Oud en Nieuw;
  • zo’n 200 collega’s in Nederland die werkzaam zijn op – en vanuit onze vestiging in Ede.

Wabtec Netherlands maakt onderdeel uit van het Amerikaanse moederconcern Wabtec Corporation met wereldwijd ruim 27.000 medewerkers èn met een plaats in de Fortune 500. Wij zijn dus niet zomaar een bedrijf.

Wanneer je voor ons komt werken, kom je te werken voor een gezond financiële -en professionele organisatie waar medewerkers op nummer 1 staan en de vrijheid krijgen om zelf hun werk te organiseren. Waar medewerkers worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. En waar medewerkers zich thuis voelen.

Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je CV naar WNL_HR@wabtec.com of app onze HR Advisor via 06 46 55 61 46 mocht je eerst nog wat vragen hebben.

We are Wabtec

We believe in people first

 

 

 


 

Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy