Binnendienst medewerker

Met wie ga je samenwerken?
Bij Wabtec Netherlands word je onderdeel van een team vol enthousiaste en ondersteunende collega’s die jouw groei en ontwikkeling omarmen. Het team bestaat uit een aantal (technisch) commercieel medewerkers binnendienst die rapporteren aan de Manager Sales Front & Back office.

Als onderdeel van een wereldwijde Fortune 500 organisatie, bieden we niet alleen een goed salaris, maar ook een indrukwekkend pakket voordelen, inclusief 40 vrije dagen en een reiskostenvergoeding. Kom werken in ons moderne kantoorpand in Ede, waar je deel uitmaakt van een team van 215 collega’s die zich inzetten voor duurzaamheid, innovatie en jouw persoonlijke groei.

Hoe ga jij het verschil maken?
Als Binnendienst medewerker maak je het verschil door jouw nauwkeurigheid en klantgerichtheid. Je speelt een essentiële rol in het ondersteunen van onze salesafdeling.

Door het verwerken van orderinformatie in ons ERP-systeem, het aanmaken en versturen van orderbevestigingen en het archiveren van belangrijke documenten, zorg je ervoor dat alles soepel verloopt voor onze klanten. Jouw vriendelijke en professionele communicatie, met zowel nationale als internationale klanten, over levertijden en orderstatus is van onschatbare waarde. Daarnaast lever je belangrijke informatie aan onze planners en inkoopafdeling, waardoor de logistiek efficiënt kan worden georganiseerd en onze klanten tevreden blijven. Met jouw inzet en toewijding maak je elke dag het verschil voor ons team en onze klanten!

Wat willen we van jou weten?
Voor deze rol zoeken wij iemand met een MBO werk- en denkniveau, die ervaring heeft met het verwerken van orders in een ERP systeem. Maar dat is nog niet alles! We verwachten ook dat je klantgericht bent, oog hebt voor kwaliteit en de Engelse taal goed beheerst. Ben jij enthousiast, gedreven en klaar om jezelf te bewijzen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een dynamische en groeiende organisatie waar jouw talenten worden gewaardeerd en ontwikkeld.

Meer informatie en solliciteren?
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via WNL_HR@wabtec.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Valentijn Pegman (Manager Sales Front Office ), telefoonnummer: 088 600 4308 of app Lisa Pater (HR Advisor) via 06 46 55 61 46.

We are Wabtec
We believe in people first
  


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy