Operational Buyer

Met wie ga je samenwerken?
Als je bij Wabtec werkt, werk je met een aantal van de meest getalenteerde en gepassioneerde professionals in de branche. Of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je carrière, bij ons vind je een omgeving die je uitdaagt, inspireert en ondersteunt. In deze rol maak je onderdeel uit van het Supply Chain team van Wabtec Netherlands en speel je een cruciale rol in het borgen van de beschikbaarheid van materialen, grondstoffen, onderdelen en diensten voor onze klanten en productie.

Hoe ga jij het verschil maken?
Als Operational Buyer ben je verantwoordelijk voor een vast leverancierspakket en draag je zorg voor het bestellen, bewaken en nazorg van het pakket, bijv. plastic spuitgietdelen, stansdelen, PCBA’s, etc.. Tevens draag je bij aan het optimaliseren van onze inkoop- en logistieke processen. Je werkt in de value stream RTPE nauw samen met de collega’s in de value stream (sales, planning, transport en inkoop) waarin de klant centraal staat en we gezamenlijk onze klant de beste beleving willen geven.

Wat willen we van jou weten?
We zijn op zoek naar een enthousiaste professional voor 40 uur per week met minimaal MBO werk- en denkniveau die ervaring heeft met het werken met een ERP systeem. Je bent analytisch, gestructureerd, resultaat- en klantgericht. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat kun je van ons verwachten?
Kies je voor deze functie dan kun je rekenen op:

  • fulltime salaris tussen de € 2.900,- en € 3.500,- euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
  • deelname aan de CAO Metalektro met o.a. maar liefst 40 vrije dagen;
  • regelingen zoals een fietsplan, reiskostenregeling, werknemerskortingen en verzekeringen;
  • mogelijkheid om ook gedeeltelijk vanuit huis te werken met een thuiswerkvergoeding;
  • maandborrels en overige informele activiteiten;
  • moderne groene werkomgeving;
  • parkeren en voordelig elektrisch laden;
  • collectieve bedrijfssluiting tussen Kerst & Oud en Nieuw;
  • 200 leuke collega’s in Nederland die werkzaam zijn op – en vanuit onze vestiging in Ede.

Wabtec Netherlands maakt onderdeel uit van het Amerikaanse moederconcern Wabtec Corporation met wereldwijd ruim 27.000 medewerkers èn met een plaats in de Fortune 500. Wij zijn dus niet zomaar een bedrijf.

Wanneer je voor ons komt werken, kom je te werken voor een gezond financiële -en professionele organisatie waar medewerkers op nummer 1 staan en de vrijheid krijgen om zelf hun werk te organiseren. Waar medewerkers worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. En waar medewerkers zich thuis voelen.

Meer informatie en solliciteren?
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via WNL_HR@wabtec.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met onze HR Advisor via 06 46 55 61 46.

We are Wabtec

We believe in people first  Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy