Technical Sales Support Employee

Met wie ga je samenwerken?
Je komt te werken in een team van enthousiaste en behulpzame collega’s die je graag helpen om te groeien in je job en persoonlijke ontwikkeling. Het team bestaat uit een aantal Sales Support en Technical Sales Support Employees die rapporteren aan de Manager Sales Front & Back office.

Werken bij Wabtec betekent werken voor een internationale Fortune 500 organisatie met oog voor duurzaamheid, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Naast een goed salaris ontvang je maar liefst 40 vrije dagen en een reiskostenvergoeding. Je komt te werken in Ede in ons moderne kantoorpand waar zo’n 215 collega’s zijn gehuisvest.

Hoe ga jij het verschil maken?
Als lid van het Technical Sales Support team ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische concepten met kostprijscalculaties in het kader van orderverwerking.
Je werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Adviseren van klanten, zowel technisch als commercieel in het Nederlands, Engels en Duits;
  • Technisch opstellen van de offerte en administratieve verwerking;
  • Zorgdragen voor een optimale technische, commerciële en administratieve ondersteuning van de sales buitendienst.

Wat willen we van jou weten?
Voor deze rol zoeken wij iemand met MTS+ werk – en denkniveau en ervaring met het werken met een ERP systeem. Daarnaast ben je klant- en kwaliteitsgericht en beheers je de Engelse taal goed, beheersing van de Duitse taal is een pré.

Meer informatie en solliciteren?
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via WNL_HR@wabtec.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Valentijn Pegman (Manager Sales Front Office ), telefoonnummer: 088 600 4308 of app Lisa Pater (HR Advisor) via 06 46 55 61 46.  

We are Wabtec
We believe in people first
  

 


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy