Kalibratie Engineer 

Met wie ga je samenwerken?
Bij Wabtec Netherlands word je onderdeel van een team vol enthousiaste en ondersteunende collega’s die jouw groei en ontwikkeling omarmen. Het team bestaat uit een aantal Kalibratie (& Service) Engineers en een Line Leader die rapporteren aan de Manager Repair & Calibration Als onderdeel van een wereldwijde Fortune 500 organisatie, bieden we niet alleen een goed salaris, maar ook een indrukwekkend pakket voordelen, inclusief 40 vrije dagen en een reiskostenvergoeding. Kom werken in ons moderne kantoorpand in Ede, waar je deel uitmaakt van een team van 215 collega’s die zich inzetten voor duurzaamheid, innovatie en jouw persoonlijke groei.

Hoe ga jij het verschil maken?
Als Kalibratie Engineer speel je een belangrijke rol in het waarborgen van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in onze producten van Nieaf-Smitt. Jouw taken omvatten het kalibreren, repareren en verpakken van test- en meetproducten. Daarnaast voer je interne keuringen uit aan gereedschap en zorg je voor een vlotte administratieve afhandeling van kalibraties en reparaties in ons ERP-systeem. Je staat klaar om eerstelijns vragen van klanten te beantwoorden en hen te voorzien van de  benodigde ondersteuning. Samen streven we naar uitstekende klanttevredenheid en innovatie, jouw bijdrage is essentieel om dit te bereiken.

Wat willen we van jou weten?
Wij zoeken een Kalibratie Engineer met goede communicatieve vaardigheden en een passie voor precisie. Belangrijk is dat je vloeiend spreekt in zowel Nederlands als Engels. Daarnaast is het fijn als je al wat ervaring hebt in het kalibreren en repareren van producten, maar dit is geen vereiste. Voorwaarde is wel, dat je interesse hebt en graag meer wilt leren over kalibratie en reparatie.

Meer informatie en solliciteren
Bezoek www.wabtecnetherlands.com of www.wabtec.com voor meer informatie over ons moederconcern Wabtec met wereldwijd 27.000 medewerkers. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je CV naar WNL_HR@wabtec.com of app onze HR Advisor via 06 46 55 61 46 mocht je eerst nog wat vragen hebben.

We are Wabtec

We believe in people first

 

 

 

 


Wabtec Privacy Policy Wabtec Cookie Policy